Црвено вино

Голем избор на најквалитетни шпански црвени вина по достапна цена. Темпранило, сира или шираз, мерло, како и комбинации од овие сорти, со уникатен шпански вкус.

Бело вино

Уживајте во единствените шпански бели вина од сортите аирен, вердехо, шардоне, совињон бланк и мускат. Врвен квалитет со достапна цена за секоја прослава.

Сино вино

Добиено од сортата шардоне, алма азул со својата привлечна сина боја потсетува на водите на Средоземно Море, а неговата слатка арома со нота на ананас и на малина прави синото искуство да биде вистинско уживање за своја душа.

Сангрија

Сангриjата е типичен летен пијалак со кој се ужива на прекрасните шпански плажи или каде било во светот. Класичната сангрија е вкусен пијалак направен од комбинација од вино, црвен портокал и од слатки црни шумски плодови.

WINABIS

Вино со "Канабис"

Иновативна и дрска комбинација на вино и на канабис за најхрабрите! Пријатно среднослатко вино со специфична арома на канабис. Никој не може да остане рамнодушен на ова вино.

Scroll Up