ALMA AZUL
Плави вина

ALMA AZUL - Сини вина

ALMA AZUL е создаден во пустината Алмерија (Шпанија), каде што грозјето шардоне расте во екстремни временски услови. Неговата елегантна сина боја му оддава почит на медитеранскиот животен стил славејќи ја сегашноста и почитувајќи ја традицијата.

Како производители на зрели вина, „Бодегас перфер“ длабоко ја почитува вредноста на винската традицијата. Но, во исто време и се приспособува на новите времиња и презентира класични производи со елегантна и модерна сина боја што ги буди сетилата на најљубопитните потрошувачи.

Scroll Up