Winabis – Вино + Канабис​

Winabis – Вино + Канабис

Винабис, вино и канабис, е вистинско искуство, кое никогаш не сте имале можност да го вкусите. Незаборавно патување, кое нема да ве остави рамнодушни. Можност да бидете палави, но, секако, во границите на дозволеното. Само за најхрабрите!

100 проценти без психотропни дејства… Но дали е така? 

Винабис е резултат на долгогодишното искуство во производството на вино и на иновативноста. 100 проценти легално, но, сепак, полно со моќен вкус и со арома на канабис. Овој светлозелен пијалак со полуслатка и дрска арома претставува чисто задоволство и уживање.

Scroll Up