Сангрија

Сангрија

Сангриjата е типичен летен пијалак со кој се ужива на прекрасните шпански плажи или каде било во светот. Класичната сангрија е вкусен пијалак направен од комбинација од вино, црвен портокал и од слатки црни шумски плодови. Во секоја голтка го чувствувате вкусот на слатка цреша, капина и свежината на портокалот. Чист, освежителен пијалак, кој ве тера да барате уште повеќе.

Scroll Up