Безалкохолни вина

Безалкохолни LUSSORY вина

Горди сме што ги најавуваме и претставуваме првите вина што не содржат алкохол и се 100 проценти чисти, а имаат и сертификат „Халал“. LUSSORY пристигнува како единствено и неповторливо вино.

Страста, интелигенцијата и креативноста се клучни зборови што можат да ја претстават оваа колекција. Ништо не е невозможно, ние успеавме да ги надминеме границите, да веруваме во неверојатно и да создадеме нешто што никој не го сметаше за возможно добивајќи чисто вино без алкохол, без адитиви, вкусови или стабилизатори, производ создаден целосно од чисто вино.

Нашата тајна е новиот патентиран систем за деалкохолизација, кој ни овозможува да добиеме сто проценти чисто вино, без алкохол, но со сите својства на квалитетно вино. Морате да го пробате ова вино, нема да поверувате дека не содржи алкохол.

Оваа е ограничена ексклузивна едиција, која нуди висок квалитет и интензитет на вината.

Scroll Up