ИСПОРАКА

Последна ревизија : 19.12.2019

Ви благодариме за посетата на www.spanskivina.com 

Доставата на производи порачани по електронски пат низ Македонија се извршува преку Пост Експрес и изнесува 150ден. за сите региони.

Пратката секогаш ќе ви биде доставена на адресата која е наведена во порачката.

Во Македонија – Нарачките пристигнуваат во рок од 1-2 работни дена (за времетраењето на доставата не се рачунаат недела, празници или други неработни денови).

Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка.

Поштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цената на производот.

Сите наши производи се спакувани во целофански кеси. Доколку сакате производот да се замени, производот мора да биде вратен во совршена состојба и во неоштетено пакување.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате на нашата официјална мејл адреса: [email protected]

КОНТАКТ

Доколку имате потреба од контакт со одговорно лице, можете да не контактирате на следната мејл адреса: [email protected]

Scroll Up