Winabis – Вино + Канабис​

Winabis – Вино + Канабис

Винабис, вино + канабис, е вистинско искуство кое никогаш не сте имале прилика да го вкусите. Незаборавно патување кое нема да ве остави рамнодушни. Само за најхрабрите! 100% без психотропни дејства…Но дали? 

Винабис е резултат на смелост и долгогодишно искуство во производствениот процес на вина. 100% легален, но сепак полн со моќен вкус и арома на канабис. Овој светло зелен пијалок со полу-слатка и смела арома претставува чисто задоволство и уживање.

Scroll Up