Winabis – Wine+Cannabis

Winabis – Wine+Cannabis

Вкусот на Winabis произлегува од прекрасни ноти на грозје и сочни праски кои на крајот резултираат во една комплексна целина. Винабис – Виното од канабис има прекрасен и свеж вкус и е нависитна лесно за пиење – Винабис не може да предизвика никакви непосакувани ефекти затоа што се произведува целосно без THC.

Грозје: Совињон Бланк со 11% алкохол.

Кога е најдобро да уживате во Винабис?
Најдобро е доколку имате неколку пријатели околу вас. Едноставно изоставете го фактот дека виното е без THC  и гледате кај кој од вашите пријатели најбрзо ќе се појави плацебо ефектот. Ви гарантираме дека нема да престанете да се смеете.

990.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Winabis – Wine+Cannabis

Category Tag

Опис

Вкусот на Winabis произлегува од прекрасни ноти на грозје и сочни праски кои на крајот резултираат во една комплексна целина. Винабис – Виното од канабис има прекрасен и свеж вкус и е нависитна лесно за пиење – Винабис не може да предизвика никакви непосакувани ефекти затоа што се произведува целосно без THC.

Грозје: Совињон Бланк со 11% алкохол.

Кога е најдобро да уживате во Винабис?
Најдобро е доколку имате неколку пријатели околу вас. Едноставно изоставете го фактот дека виното е без THC  и гледате кај кој од вашите пријатели најбрзо ќе се појави плацебо ефектот. Ви гарантираме дека нема да престанете да се смеете.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Winabis – Wine+Cannabis”

Нарачајте сега

Scroll Up