Vina Lastra (Микс бели вина)

Vina Lastra (Микс бели вина)

Premium Selection – Пакет бели вина

1 x Vina Lastra – Совињон Бланк – Регион: ( Castilla La Mancha )
1 x Vina Lastra – Вердејо – Регион: ( Castilla La Mancha )
За двете вина цената изнесува 870 ден. Плус додадете 10% попуст, заштедувате 80 ден = за само 790 ден. двете прекрасни вина ќе бидат бесплатно доставени на вашата домашна адреса.

870.00ден 790.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Vina Lastra (Микс бели вина)

Опис

Premium Selection – Пакет бели вина

1 x Vina Lastra – Совињон Бланк – Регион: ( Castilla La Mancha )
1 x Vina Lastra – Вердејо – Регион: ( Castilla La Mancha )
За двете вина цената изнесува 870 ден. Плус додадете 10% попуст, заштедувате 80 ден = за само 790 ден. двете прекрасни вина ќе бидат бесплатно доставени на вашата домашна адреса.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Vina Lastra (Микс бели вина)”

Нарачајте сега

Scroll Up