Vina Lastra Verdejo

Vina Lastra Verdejo

Категорија: Бело вино

Грозје: 100% Вердејо

Алкохол: 12,00% Vol.

Вкусови: Виното се одликува со светло-жолтеникава боја. Како што може да очекуваме од сортата Вердејо, виното покажува висок ароматичен интензитет, со ароми на тропско овошје. Има навистина благо-горчеллив вкус кој е навистина пријатен.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна, меки сирења, па дури и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

435.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Vina Lastra Verdejo

Опис

Категорија: Бело вино

Грозје: 100% Вердејо

Алкохол: 12,00% Vol.

Вкусови: Виното се одликува со светло-жолтеникава боја. Како што може да очекуваме од сортата Вердејо, виното покажува висок ароматичен интензитет, со ароми на тропско овошје. Има навистина благо-горчеллив вкус кој е навистина пријатен.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна, меки сирења, па дури и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Vina Lastra Verdejo”

Нарачајте сега

Scroll Up