Vina Lastra Tempranillo-Syrah

Vina Lastra Tempranillo-Syrah

Категорија: Црвено Вино
Регион: “Tierra de Castilla”
Врста на грозје: 70% Темпранило – 30% Сира
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Лиљакова вишна боја. Интензивна овошна арома, со нота на ментол и чоколадно млеко. Вкусот е свеж со одлична оптимална киселина. Благо вино.
Одлична комбинација со: секаков вид на црвено месо, скара и полу-созреани сирења.
Температура на сервирање:  12°C – 14°C

425.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Vina Lastra Tempranillo-Syrah

Опис

Vina Lastra Tempranillo-Syrah

Категорија: Црвено Вино
Регион: “Tierra de Castilla”
Врста на грозје: 70% Темпранило – 30% Шираз
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Лиљакова вишна боја. Интензивна овошна арома, со нота на ментол и чоколадно млеко. Вкусот е свеж со одлична оптимална киселина. Благо вино.
Одлична комбинација со: секаков вид на црвено месо, скара и полу-созреани сирења.
Температура на сервирање:  12°C – 14°C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Vina Lastra Tempranillo-Syrah”

Нарачајте сега

Scroll Up