Vina Lastra Tempranillo-Merlot

Vina Lastra Tempranillo-Merlot

Регион: “Tierra de Castilla”
Врста на грозје: 70% Темпранило – 30% Мерло
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Интензива арома на свежо овошје со зачинети и цветни ноти.
Одлична комбинација со: Црвени меса, живина и лесно сирење
Температура на сервирање:  14°C – 15°C

425.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Vina Lastra Tempranillo-Merlot

Опис

Viña Lastra Tempranillo – Merlot   

Регион: “Tierra de Castilla”
Врста на грозје: 70% Темпранило – 30% Мерлот
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Интензива арома на свежо овошје со зачинети и цветни ноти.
Одлична комбинација со: Црвени меса, живина и лесно сирење
Температура на сервирање:  14°C – 15°C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Vina Lastra Tempranillo-Merlot”

Нарачајте сега

Scroll Up