Raices Joven Valdepenas DO

Raices Joven Valdepenas DO

Raices Joven Valdepenas DO 
Категорија: Црвено Младо Вино
Регион: Valdenpenas
Врста на грозје: 100% Темпранило
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Чисто и прозирно со виолетова боја. Лесна арома на јаткасти плодови и зрели овошја. Вкусно, освежувачко и питко.
Одлична комбинација со: секое црвено и зачинето месо, тестенини, живина, средно тврди сирења, кобасици и Пиринејска шунка.
Температура на сервирање:  16°C – 18°C

395.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Raices Joven Valdepenas DO

Опис

Raices Joven Valdepenas DO 
Категорија: Црвено Младо Вино
Регион: Valdenpenas
Врста на грозје: 100% Темпранило
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Чисто и прозирно со виолетова боја. Лесна арома на јаткасти плодови и зрели овошја. Вкусно, освежувачко и питко.
Одлична комбинација со: секое црвено и зачинето месо, тестенини, живина, средно тврди сирења, кобасици и Пиринејска шунка.
Температура на сервирање:  16°C – 18°C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Raices Joven Valdepenas DO”

Нарачајте сега

Scroll Up