Raices Crianza Valdepeñas DO

Raices Crianza Valdepeñas DO

Категорија: Kријанза Црвено Вино
Регион: Valdenpenas
Врста на грозје: 100% Темпранило
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Старо најмалку 24 месеци, од кои 9 месеци виното поминува во дабови буриња со капацитет од 225 литри. Зачинет и дабов вкус. Свеж и овошен краен вкус.
Одлична комбинација со: месо на скара и печено месо
Температура на сервирање:  16°C – 18°C

405.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Raices Crianza Valdepeñas DO

Опис

Raices Crianza Valdepenas DO  
Категорија: Kријанза Црвено Вино
Регион: Valdenpenas
Врста на грозје: 100% Темпранило
Алкохол: 13,00%
Вкусови: Старо најмалку 24 месеци, од кои 9 месеци виното поминува во дабови буриња со капацитет од 225 литри. Зачинет и дабов вкус. Свеж и овошен краен вкус.
Одлична комбинација со: месо на скара и печено месо
Температура на сервирање:  16°C – 18°C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Raices Crianza Valdepeñas DO”

Нарачајте сега

Scroll Up