Raices Airen Valdepeñas D.O.

Raices Airen Valdepeñas D.O.

Категорија: Младо бело вино

Регион: Valdepeñas

Грозје: 100% Аирен

Алкохол: 12,00% Vol.

Вкусови: Виното се одликува со светло-жолтеникава боја. Прекрасна овошна арома, но не многу интензивна. Слатко вино кое буди чувство на свежост.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна, меки сирења, па дури и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

365.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Raices Airen Valdepeñas D.O.

Опис

Категорија: Младо бело вино

Регион: Valdepeñas

Грозје: 100% Аирен

Алкохол: 12,00% Vol.

Вкусови: Виното се одликува со светло-жолтеникава боја. Прекрасна овошна арома, но не многу интензивна. Слатко вино кое буди чувство на свежост.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна, меки сирења, па дури и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Raices Airen Valdepeñas D.O.”

Нарачајте сега

Scroll Up