Marques De La Cruz Blanco

Marques De La Cruz Blanco

Категорија:
Младо бело вино

Грозје:
100% Аирен

Алкохол:
11,00% Vol

Овошна киселост:
< 4,5 gr/l

Испарлива киселина:
0,20 – 0,50 gr/l

SO₂:
< 180 mgr/l

Природен шеќер:
< 2 gr/l

Вкусови: Виното се одликува со светло-жолтеникава боја. Интензивна арома со ноти на билки, со мазна арома во устата.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна, меки сирења, па дури и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

255.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Marques De La Cruz Blanco

Опис

Категорија:
Младо бело вино

Грозје:
100% Аирен

Алкохол:
11,00% Vol

Овошна киселост:
< 4,5 gr/l

Испарлива киселина:
0,20 – 0,50 gr/l

SO₂:
< 180 mgr/l

Природен шеќер:
< 2 gr/l

Вкусови: Виното се одликува со светло-жолтеникава боја. Интензивна арома со ноти на билки, со мазна арома во устата.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна, меки сирења, па дури и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Marques De La Cruz Blanco”

Нарачајте сега

Scroll Up