Marques de la Cruz Tinto

Marques de la Cruz Tinto

Категорија:
Младо црвено вино

Грозје:
100% Темпранило

Вкусови:
Интензивна боја на цреша со арома на малина. Избалансиран вкус.

Одлична комбинација со:
Секаков вид тестенини и живина. Температура на сервирање: 14 ° C – 16 ° C.

255.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Marques de la Cruz Tinto

Опис

Категорија:
Младо црвено вино

Грозје:
100% Темпранило

Алкохол:
12,00% Vol

Овошна киселост:
< 4,5 gr/l

Испарлива киселина:
< 0,6 gr/l

SO₂:
< 150 mgr/l

Природен шеќер:
< 2 gr/l

Вкусови:
Интензивна боја на цреша со арома на малина. Избалансиран вкус.

Одлична комбинација со:
Секаков вид тестенини и живина. Температура на сервирање: 14 ° C – 16 ° C.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Marques de la Cruz Tinto”

Нарачајте сега

Scroll Up