Gran Videva BRUT

Gran Videva BRUT

Категорија: Пенливо вино

Грозје: 100% Аирен

Алкохол: 10, 00% Vol.

Вкусови: Виното се одликува со бледо-жолтеникава боја која е исполнета со совршени меурчиња. Интензивна, свежа и овошна арома, со ферментативни конотации. Свежа, умерена и многу експресивна овошна киселост.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

315.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

Категорија: Пенливо вино

Грозје: 100% Аирен

Алкохол: 10, 00% Vol.

Вкусови: Виното се одликува со бледо-жолтеникава боја која е исполнета со совршени меурчиња. Интензивна, свежа и овошна арома, со ферментативни конотации. Свежа, умерена и многу експресивна овошна киселост.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна и десерти.

Да се сервира помеѓу: 8 ºC – 10 °C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Gran Videva BRUT”

Нарачајте сега

Scroll Up