Carmela Moscatel

Carmela Moscatel

Категорија: Полуслатко пенливо вино

Грозје: 100% Muscat of Alejandria

Алкохол: 7,50% Vol.

Вкусови: Зрачи со природна арома на свежо грозје и интензивна, фина и елегантна арома на суво овошје. Вкусот на ова вино е перфектно избалансиран.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна и десерти.

Да се сервира помеѓу: 5 ºC – 8 °C

490.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

Категорија: Полуслатко пенливо вино

Грозје: 100% Muscat of Alejandria

Алкохол: 7,50% Vol.

Вкусови: Зрачи со природна арома на свежо грозје и интензивна, фина и елегантна арома на суво овошје. Вкусот на ова вино е перфектно избалансиран.

Најдобро во комбинација со: Секаков вид морска храна и десерти.

Да се сервира помеѓу: 5 ºC – 8 °C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Carmela Moscatel”

Нарачајте сега

Scroll Up