Bottela Castro - 375 ml

Bottela Castro - 375 ml

Категорија: Црвено Вино
Врста на грозје: 100% Темпранило
Алкохол: 12,00%
Вкусови: Длабока вишна боја. Комплексна и впечатлива арома на созреани овошја, со нота на зачинетост. Целосен, моќен вкус.
Одлична комбинација со: тестенини и живина
Температура на сервирање:  16°C – 18°C

139.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Bottela Castro - 375 ml

Опис

Категорија: Црвено Вино
Врста на грозје: 100% Темпранило
Алкохол: 12,00%
Вкусови: Длабока вишна боја. Комплексна и впечатлива арома на созреани овошја, со нота на зачинетост. Целосен, моќен вкус.
Одлична комбинација со: тестенини и живина
Температура на сервирање:  16°C – 18°C

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “Bottela Castro – 375 ml”

Нарачајте сега

Scroll Up