ALMA AZUL - Пенливо вино

ALMA AZUL - Пенливо вино

ALMA AZUL – Пенливо вино е направено од најдобрите грозја – Шардоне и Греначе искомбинирани со многу фини меурчиња. Содржи 9,5% алкохол и спакувани се во елегантни стаклени шишиња од 750 ml. Се надеваме дека неодоливите сини меурчиња ќе ги магепсаат и најексклузивните љубители на вино. Ова пенливо вино е одлична опција за вашите прослави, аперитиви, коктели и забави.

Да се сервира од: 6ºC – 8ºC. По отворањето да се консумира во рок од 48 часа и задолжително да се чува во фрижидер.

650.00ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

ALMA AZUL - Пенливо вино

Опис

ALMA AZUL – Пенливо вино е направено од најдобрите грозја – Шардоне и Греначе искомбинирани со многу фини меурчиња. Содржи 9,5% алкохол и спакувани се во елегантни стаклени шишиња од 750 ml. Се надеваме дека неодоливите сини меурчиња ќе ги магепсаат и најексклузивните љубители на вино. Ова пенливо вино е одлична опција за вашите прослави, аперитиви, коктели и забави.

Да се сервира од: 6ºC – 8ºC. По отворањето да се консумира во рок од 48 часа и задолжително да се чува во фрижидер.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оценка за “ALMA AZUL – Пенливо вино”

Нарачајте сега

Scroll Up