ALMA AZUL
Плави вина

ALMA AZUL - Плави вина

“ALMA AZUL” е создаден во пустината Алмерија (Шпанија), каде што нашето грозје “Chardonnay” расте во екстремни временски услови. Неговата елегантна сина боја покажува почит на медитеранскиот животен стил, славејќи ја сегашноста и почитувајќи ја традицијата.

Како производители на вина што стареат, “BODEGAS PERFER” длабоко ја почитува вредноста на традицијата во овој сектор. Ние се прилагодуваме на новите времиња и презентираме еден класичен производ со елегантна и модерна сина боја што ги буди сетилата на најљубоптните потрошувачи.

Scroll Up