Безалкохолни вина

Безалкохолни "LUSSORY" вина

Горди сме што ги презентираме првите вина кои содржат 0% алкохол и се 100% чисти со Халал сертификација.
LUSSORY брендот пристигна како уникатно, неповторливо вино. Страста, интелигенцијата и креативноста се клучни зборови кои можат да ја претстават оваа колекција. Ништо не е невозможно, ние успеавме да ги надминеме границите, да веруваме во неверојатно и да создадеме нешто што никој не го сметаше за возможно, добивајќи нула алкохол чисто вино, без адитиви, вкусови или стабилизатори, производ создаден целосно од чисто вино.

Нашата тајна е новиот патентиран систем за деколекција, кој ни овозможува да добиеме сто проценти чисто вино, но без алкохол. Lussory нуди ексклузивни производи кои нудат најдобар квалитет и интензитет на виното со 0% алкохол.

Scroll Up